Recept Voor Popcorn Met Pizzasmaak

Popcorn Met Pizzasmaak

Guiseppe Pomodoro pane bedenkt een Italiaanse pizza gemaakt van een plat brood en een pittige tomatenpuree. Een inheemse Amerikaan genaamd Running Deer liet in 1476 per ongeluk een korenaar in het vuur vallen. Dit was het begin van gepofte maïs. De geschiedenis kwam samen in 1972 toen Erma Crocker, geen familie van Betty, een snack nodig had voor haar luidruchtige kinderen.

Hoewel de kasten er vrij leeg uitzagen, slaagde Erma erin heerlijke pizzapopcorn te maken door Italiaanse kruiden te mengen met popcorn. De bovenstaande feiten kunnen wel of niet waar zijn, maar wat wel waar is, is dat popcorn met pizzasmaak een geweldige snack is.

Er zijn verschillende variaties op deze klassieke smaak, je kunt gesmolten boter of olijfolie gebruiken. Je kunt de saus over de gepofte mais sprenkelen of opwarmen in de oven in een ovenschaal. Het is belangrijk om de perfecte combinatie van Italiaanse kruiden te vinden om een vertrouwde pizzasmaak te creëren.

Afdrukken

Popcorn Met Pizzasmaak

Recept van ElleCourse: Recepten, Hartig Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Ingrediënten

  • 2 Eetlepels Olijfolie/Gesmolten Boter

  • 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 theelepel oregano

  • 1 Eetlepel fijngehakte zongedroogde tomaten

  • 1/4 theelepel knoflookpoeder

  • 1/4 Theelepel rode pepervlokken

  • 10 kopjes gepofte popcorn

Routebeschrijving

  • Pop je maïs volgens jouw voorkeur
  • Meng olie of boter in een grote kom.
  • Voeg de resterende kruiden toe en gooi opnieuw
  • Genieten van!