De Beste Pan-Amerikaanse Testkeuken Met Antiaanbaklaag Van 2022

Het kopen van een uitstekende pan met antiaanbaklaag is een must-have als het gaat om keukengerei. Pannen van roestvrij staal en gietijzer, die geweldig zijn om te karamelliseren en te schroeien, maar de pan met antiaanbaklaag is een ideale keuze voor het omdraaien van pannenkoeken en het bakken van eieren.

Je eten schuif je gemakkelijk uit de pan dankzij de gladde coating. Het probleem zit hem in het kiezen van de juiste pan voor je keuken, wetende dat ze niet eeuwig meegaan.

Dit is waar de post binnenkomt. We hebben zorgvuldig de beste anti-aanbakpan Americas geselecteerd voor onze testkeuken. Laten we eerst kijken naar de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een pan met antiaanbaklaag.

Testkeuken: Top 7 Pan Americas-testkeukens Met Antiaanbaklaag

Top 1 Cuisinart 622-30G chefs Klassieke Anti-aanbak Hard Geanodiseerd 30 cm Koekenpan

Cuisinart’s 622-30G Chefs Nonstick, Hard-Anodized 30cm Skillet is een zeer gewilde pan. Deze zwaargewicht pan is goed uitgebalanceerd door een schuin naar boven gericht handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en goed te zitten is.

Ondanks het feit dat deze pan hoge, schuine randen heeft, wat het omdraaien van eieren misschien een beetje uitdagend maakt, heeft hij over het algemeen indrukwekkende prestaties. Deze koekenpan bakt je pannenkoek gelijkmatig bruin en is snel voorverwarmd.

Deze koekenpan is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium, dat compact, slijtvast, niet-poreus en duurzaam is. Daarom een topkeuze maken boven roestvrij staal zonder in te boeten op professionele prestaties en extra duurzaamheid.

U krijgt ook een beperkte levenslange garantie die uw investering zal beschermen. Deze garantie dekt geen schade aan het oppervlak van de antiaanbaklaag, maar alleen fabricagefouten. Cuisinart 622-30G Chefs Nonstick Coated 30cm Skillet heeft Quantanium voor langdurige voedselafgifte, gemakkelijke reiniging, gezond koken en vetvrij koken.

Voordelen:

  • Niet-poreus, dicht en extreem slijtvast
  • Onovertroffen warmteverdeling
  • Quantanium anti-aanbak binnenkant
  • Beperkte levenslange garantie
  • Dit is een geweldig hulpmiddel voor het langzaam koken van veel verschillende voedselopties

nadelen:

  • Klantenservice kan worden verbeterd
  • Draaien met deze pan is nergens makkelijker

Top 2 Ozeri 25 Cm Stone Earth Koekenpan, Antiaanbaklaag

Weer een plekje opgevuld door een goed geconstrueerde pan van Ozeri. Deze koekenpan is gemaakt van in Duitsland gemaakte steen en heeft een in Duitsland afgeleide coating die vrij is van PFBS en GenX.

Verder levert deze pan ongeëvenaarde anti-aanbakprestaties met minder kans op blootstelling aan giftige stoffen. Deze pan is krasvast en makkelijk schoon te maken.

Nog beter, de binnenkant van de pannen is gemaakt van robuust, zwaar aluminium en een gemagnetiseerde bodem om een ultrasnelle warmteoverdracht te garanderen. Dit model wordt geleverd met een comfortabele handgreep gemaakt van een hittebestendige handgreep met siliconencoating voor een soepele bediening. Het handvat is verstevigd met drie klinknagels.

Ozeri 25 cm Stone Earth Koekenpan is compatibel met inductiekookplaten, dankzij de unieke constructie en het uitgebalanceerde gewicht.

Voordelen:

  • Inductiekookplaten met snelle warmteoverdracht
  • Comfortabele hittebestendige handgreep met siliconencoating
  • Versterkt aan de pan via drie stevige klinknagels
  • Geharde krasvaste coating
  • Super makkelijk schoon te maken

nadelen:

  • Binnenin de pannen neigt het oppervlak te bubbelen

Top 3 OXO Bakpannen Met Antiaanbaklaag Van 30 Cm

OXO Good Grips 30 cm Nonstick Open Koekenpan is de beste keuze als het gaat om pannen met antiaanbaklaag. Dit product is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een uitstekende warmteopslag en een superieure uniforme bereiding.

Deze braadpan is voorzien van Duitse techniek, wat veel zegt over zijn stevigheid. Ook is deze koekenpan vrij van PFOA en andere schadelijke stoffen. De antiaanbaklaag heeft een drielaags ontwerp dat het gemakkelijk maakt om voedsel los te laten.

Het heeft ook unieke opgerolde randen die ervoor zorgen dat de saus druppelvrij wordt gegoten. Het beschikt ook over een geklonken roestvrijstalen handgreep van hittebestendig roestvrij staal. De wrap siliconen zorgen voor een veilige grip en comfortabele grip.

Dit model is gemaakt van krasvaste materialen, wat ervoor zorgt dat deze braadpan jarenlang meegaat. Het is gemaakt met kracht in het achterhoofd en is bestand tegen temperaturen tot 390 F. Bovendien wordt de koekenpan geleverd met een vingerbescherming om je vingers te beschermen tegen hete kookplaten. Deze braadpan meet 30 cm en is ideaal voor het karamelliseren van uien of het bakken van eieren.

Voordelen:

nadelen:

  • Slechte kwaliteitscontrole

Top 4 Beste Black Pan Professional Total Nonstick Thermo-Spot Heat Indicator Braadpan Van T-fal

Je kunt niet fout gaan met de T-fal 2100086427 Professional Total Nonstick Heat Indicator Pan. Dit model wordt geleverd met een roestvrijstalen inductiebodem. De hoogwaardige basis van roestvrij staal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor het ideaal is voor alle kookplaten, zelfs inductie.

Het beschikt ook over de Prometal Pro anti-aanbaktechnologie, waardoor het krasbestendig, extreem duurzaam en veilig in gebruik is. Dat is niet alles; het maakt deze pan ook vaatwasmachinebestendig.

Voor een goede grip zijn de T-fal 2100086427E93805 siliconen handgrepen geklonken. Nog beter, deze handgrepen zijn ovenbestendig tot 400 graden Fahrenheit. De unieke Thermo Spot-technologie is inbegrepen om te laten zien dat het model is voorverwarmd om de smaak van je eten te behouden.

Nadat het Thermo Spot-patroon vervaagt, wordt de pan effen rood. Dit geeft aan dat de pan de perfecte temperatuur heeft bereikt en kan worden gebruikt om te koken.

Voordelen:

  • Geklonken siliconen handgrepen
  • Veilig voor metalen gebruiksvoorwerpen, prometal antiaanbaklaag
  • Inductiebodem in roestvrij staal
  • Unieke Thermo-Spot-technologie

nadelen:

  • Niet ideaal voor gebruik met metalen keukengerei

Top 5 Swiss Diamond Koekenpannen Met Antiaanbaklaag

De Swiss Diamond Nonstick Fry Pan is onze topkeuze voor de beste nonstick pan Americas. Dit model is een topkeuze voor iedereen die gezond wil koken zonder olie.

Deze pan is, in tegenstelling tot de meeste pannen die op deze lijst zijn beoordeeld, ovenbestendig tot 500 graden F. Deze braadpan wordt geleverd met deksels van gehard glas die zijn uitgerust met verstelbare stoomopeningen. Verder wordt het geleverd met een gepatenteerd, met diamanten versterkt anti-aanbakoppervlak om gemakkelijk schoon te maken, extreme duurzaamheid, superieur aanbraden en bruin worden.

En wat meer? Dit model maakt gebruik van de fysieke kenmerken van echte diamanten, omdat ze warmte beter geleiden dan metalen en duurzamer zijn.

Voordelen:

  • Gezond koken zonder olie
  • Ovenbestendig tot 500 graden F
  • Eenvoudig opruimen
  • Superieur bruinen en schroeien

nadelen:

  • Garantie klopt niet

Top 6 T-Fal Professionele Koekenpannen Met Antiaanbaklaag E93808

Nog een T-Fal koekenpan. Dit model is voorzien van een T-Fal Thermo spot warmte-indicator, die aangeeft wanneer de pan klaar is voor gebruik. De T-Fal E93808 Professionele Anti-aanbak Koekenpan wordt geleverd met Prometal Pro anti-aanbak binnenkant om ervoor te zorgen dat dit model krasbestendig is, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Het is ook zeer duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen. Deze pan is volkomen veilig voor gebruik met metalen keukengerei. Bovendien wordt hij geleverd met een roestvrijstalen schijf voor bescherming tegen wikkelen en een gelijkmatige warmteverdeling. Het is vaatwasmachinebestendig en ovenbestendig tot 400 ° F.

Voordelen:

  • Extreem duurzaam en krasbestendig
  • Inclusief een warmte-indicator
  • Anti-warp bescherming en uniforme warmtecirculatie
  • Veilig voor alle kookmethodes

nadelen:

  • Dit model is niet helemaal plat

Top 7 Beste Platte Koekenpan Ecolution EVRE-3228 Anti-aanbak Bakplaat

Het model is een veelzijdige grillpan om je favoriete pauzes en maaltijden te bereiden. Het is geweldig voor mensen die een verscheidenheid aan voedsel willen bereiden, zoals eieren, spek, pannenkoeken, vis, kip en biefstuk.

Dit apparaat is gemakkelijk schoon te maken dankzij de aluminium constructie, waardoor dit model vaatwasmachinebestendig is. Een ander voordeel van deze constructie is het gelijkmatige verwarmingsaanbod dankzij de zware aluminium constructie.

Het wordt ook geleverd met een eersteklas antiaanbaklaag die het koken met de Ecolution EVRE-32228 bakplaat met antiaanbaklaag een fluitje van een cent maakt. Het beschikt ook over een siliconen handgreep die het gemakkelijker maakt om de pan te gebruiken.

Voordelen:

  • Premium antiaanbaklaag
  • Makkelijk schoon te maken
  • Aluminium constructie voor gelijkmatige verwarming
  • Comfortabele grip siliconen handgreep

nadelen:

  • Deze pan is niet helemaal plat

Dingen Om Te Overwegen Bij Het Kiezen Van Een Pan Americas-test Met Antiaanbaklaag

Soorten Anti-aanbaklagen

Er is veel om uit te kiezen op de markt, waaronder jargon zoals keramiek-titanium en diamant. Dit maakt het moeilijk om het juiste model te vinden. Er zijn maar een handvol anti-aanbaklagen die je normaal zult vinden, ondanks de opgeblazen marketing.

  • PTFE

Dit synthetische polymeer is gemaakt om water af te stoten en wrijving te verminderen. Dit materiaal komt veel voor bij het vervangen van gewrichten en is ook geweldig voor kookgerei. Teflon is de meest populaire PTFE-coating. Deze coating wordt door veel topmerken gebruikt om een betere kookervaring te bieden. Deze coatings zijn extreem duurzaam en geven voedsel sneller vrij dan welk ander oppervlak dan ook.

  • Keramiek

Dit materiaal lijkt meer op keramiek, maar niet echt keramiek dat oplossing-gel (sol-gel) wordt genoemd. Sol-gel anti-aanbaklagen gebruiken geen polymeren zoals polyfluoralkyl zoals PTFE, maar polymeren op silicabasis. Daarom wordt geadverteerd dat sol-gel groener en veiliger voor u is. Keramische coatings hebben geen niet-kleverige eigenschap die lang meegaat.

  • Warmteverdeling

Een pan met antiaanbaklaag biedt een gelijkmatige warmteverdeling over het kookoppervlak om te voorkomen dat uw voedsel aanbrandt. Antiaanbaklaag heeft de neiging om sneller af te breken bij hoge temperaturen, daarom geven we de voorkeur aan pannen gemaakt van geanodiseerd aluminium of gegoten aluminium. Beide materialen zijn niet alleen duurzaam en uitstekende warmtegeleider, maar ook niet duur.

Comfort En Vorm

Geflambeerde zijkanten zijn ook een geweldige optie voor een betere kookervaring. Brede pannen zijn gemakkelijk, nauwkeurig en snel om te draaien zonder een spatel te gebruiken. Brede fakkels zijn ideaal om je etenswaren om te draaien.

Geflankeerde zijkanten zorgen voor een betere verdamping. Dit betekent dat de koekenpan minder water vasthoudt en een goudbruin korstje krijgt. Pannen die in gewicht uitgebalanceerd zijn, zijn stabieler en blijven plat op het fornuis of de brander. Deze factor is belangrijk, vooral voor mensen die keramische of inductiekookplaten gebruiken waar volledig contact van het grootste belang is.

Houd er ook rekening mee dat het hebben van een uitgebalanceerde gewichtspan zonder een comfortabele of ergonomische hoekige handgreep uw ervaring ontmoedigend kan maken. Een koekenpan met een gebogen lip maakt het makkelijker om vloeistoffen, zoals beslag en vet, uit de pan te schenken.

Er Zijn Tegenwoordig Veel Soorten Potten En Pannen Op De Markt

Soorten kookgerei

Kookgerei is essentieel voor elke maaltijdbereiding; het zijn essentiële hulpmiddelen die elke keuken moet bevatten als u heerlijke gerechten wilt als eindresultaat van uw inspanning. Elk type kookgerei kan worden gebruikt om specifiek voedsel te maken, zoals eieren, stoofschotels, sauzen of elk ander voedsel dat daar beter geschikt voor is. Dit zijn slechts enkele van de soorten kookgerei die u in uw keuken kunt gebruiken.

1. Koekenpan/ Sauteuse

Dit gereedschap is gemaakt van een laag geanodiseerd aluminium, verpakt in het midden van twee lagen roestvrij staal. Deze tools zijn ideaal voor smoren, frituren, langzaam braden en aanbraden. De Sauteuse heeft schuine en hoge zijkanten die het suddereffect tijdens het koken helpen verminderen.

2. Sauteerpan/Sautoir

Ze zijn qua ontwerp vergelijkbaar met de Sauteusepan, maar ze hebben rechte en korte kanten om het voedsel binnen te houden. Sautepannen kunnen worden gebruikt voor het smoren, schroeien en sudderen van voedsel. De rechte zijkanten zijn ontworpen om te voorkomen dat vloeistoffen of vaste stoffen over de randen naar buiten klotsen.

3. Wok

Een wok is een pan met ronde of platte bodem en hoogwandige pan met twee zijgrepen of een lange steel. Ze kunnen worden gebruikt om voedsel te koken of om te frituren, en met een deksel, om uw zeevruchten of groenten te stomen.

Door de gelijkmatige warmteverdeling van dit keukengereedschap worden je ingrediënten gelijkmatig gaar.

4. Paella Pan

Dit is een stevige pan met een ondiepe binnenkant en twee zijhandgrepen; de pan is ontstaan uit het Spaanse gerecht Paella. Je gebruikt de Paella pan voor het koken, bakken, wokken en braden van vlees of vis. Met de pan kunt u elk soort voedsel bereiden dat een breed en vlak oppervlak nodig heeft.

5. Vuurpot / Rondo Pot

De kookapparatuur is vergelijkbaar met een sautpan, maar heeft twee kortere handvatten die kunnen worden gebruikt om voedselingrediënten te smoren of te schroeien. Het zijn ongelooflijk veelzijdige keukenapparatuur die zowel in de oven als op een kookplaat goed werkt.

6. Braadpan

Een braadpan is een ovenvaste, hoogwandige pan die kan worden gebruikt om voedsel op hoge temperaturen te bereiden. De hoge wanden geleiden en houden warmte zeer snel vast dankzij de hoge geleidbaarheid van de metalen die voor de constructie zijn gebruikt. Ze zijn perfect voor het branden van kwaliteitskoffie, zoals hun naam al aangeeft.

7. Ei-stroper

Dit gebruiksvoorwerp is zeer efficiënt en zorgt voor het perfect pocheren van eieren. Deze kleine kopjes kunnen worden gebruikt om de eieren te stomen, zonder schelpen. Sommige merken hebben afneembare kopjes in het ontwerp om de transformatie van het gereedschap in een pan of braadpan mogelijk te maken.

8. Gietijzeren koekenpan

Gietijzer is gebruikt om deze kleine, maar zeer stevige pot te maken. Het staat bekend om zijn warmtebehoud, duurzaamheid, distributie en andere mogelijkheden. Ze kunnen worden gebruikt om gerechten te maken die hoge temperaturen vereisen. Dankzij het anti-aanbaklaagje voorkom je dat je eten aan de binnenkant van de pan blijft plakken.

9. Gegoten aluminium Nederlandse oven

Dit is een multifunctioneel keukengereedschap dat kan worden gebruikt voor bakken, braden of braden. Het zijn dikke kookpotten die de warmte gelijkmatiger kunnen vasthouden en verdelen; ze worden geleverd met dikke muren, bodem en deksels. Deze oven biedt zijn gebruikers meer flexibiliteit in de keuken.

10. Rechte steelpan

Een steelpan met een platte bodem en rechte zijkanten. Ze kunnen worden gebruikt voor het maken of verminderen van sauzen, maar ook voor het maken van groentegerechten. Het handvat is sterk en recht met een lange, stevige handgreep die tijdens gebruik een stevige grip biedt. Ze staan erom bekend vindingrijk te zijn als het gaat om het maken van grote gerechten.

Soorten taartvormen

Deze bakken zijn ideaal om in een oven of een andere geschikte plaats te bakken. Deze vaten staan bekend om hun warmte-eigenschappen die essentieel zijn voor het bakken.

1. Angel Food Cake Pan

Deze speciale pannen hebben een holle binnenkant. Ze hebben hoge zijkanten en een hoge buis in het midden. Deze pannen worden gebruikt om engelenvoedselcakes of andere soorten cakes te maken, afhankelijk van de voorkeuren van de bakker. Het staat bekend om zijn unieke easy-release-functie, die van pas komt aan het einde van het bakken.

2. Brood Pan

Dit is een eenvoudige bakvorm die vaak rechthoekig is met hoge diepe wanden; ze zijn ontworpen om uw broden hun vorm te geven. Ze kunnen ook worden gebruikt om taarten of elk soort brood dat u wenst te bakken.

3. Bladvorm

Dit is een platte en rechthoekige metalen pan die kan worden gebruikt om gebak, broodjes of elk ander plat bakproduct in een oven te bakken. Deze pannen kunnen worden gebruikt voor het bakken van pizza’s en het vervoeren van warm voedsel door uw keuken.

4. Taartvorm

Er zijn vele maten en vormen van deze bakvormen. Ze kunnen vierkant, rechthoekig of rond zijn. Deze pannen zijn ideaal voor het bakken van taarten en het maken van hartige gerechten in de oven. Ze hebben hoge wanden om je taart de gewenste vorm te geven.

5. Muffinpan

Door zijn vorm wordt de muffintray ook wel cupcake tray genoemd. Een muffinvorm is een ovenschaal met daarop verschillende kopjes en holle binnenkanten voor je bakvormen. Deze muffinvormpjes zijn perfect voor professioneel of persoonlijk gebruik.

6. Springvorm Taartvorm

Deze ronde taartvorm heeft een uitneembare bodem en zijkanten. Het kan worden gebruikt om ijstaarten of cheesecakes te maken.

7. Taart Pan

Taartpannen hebben rechte zijkanten en sommige hebben een verwijderbare bodem waardoor je je bakwaren er gemakkelijk uit kunt schuiven. Ze zijn er in verschillende soorten en maten; dit is een ideaal hulpmiddel voor het maken van taartschelpen.

Conclusie

We hebben de beste pan-Amerikaanse keukens met antiaanbaklaag getest. Zoals altijd is de beslissing aan jou. Als je nog steeds problemen hebt met het kiezen van de juiste unit voor jou, hebben we een koopgids.