All-Clad Vs Calphalon Welke Is Het Beste Merk Voor Gezond Kookgerei?

Het is slim om kookgerei met antiaanbaklaag voor in huis te kiezen. Pannensets met antiaanbaklaag maken het kookproces gemakkelijk en plezierig. Er zijn tegenwoordig veel merken kookgerei op de markt, waardoor het moeilijk kan zijn om uit te kiezen. Je bent hier als je op zoek bent naar hoogwaardige pannensets, maar niet weet waar je moet beginnen.

Dit bericht geeft je een uitgebreid overzicht van enkele unieke kookgereimerken en hun geweldige functies. In dit bericht worden de verschillen tussen de merken All-Clad en Calphalon besproken. Het zal je ook helpen om de juiste te kiezen.

Introductie Van All-Clad En Calphalon Kookgerei-merken

Er zijn enkele van de meest populaire merken voor kookgerei, zoals All-Clad of Calphalon, die vooral bekend staan om hun geweldige functies. Meer informatie vind je in het bericht.

Volledig Bekleed Kookgerei

All-Clad is een premium merk kookgerei. Hun producten zijn het meest duurzaam omdat ze zijn gemaakt met een driedubbele laag. All-Clads pannensets kosten meer omdat ze alleen de beste materialen gebruiken. Het drielaagse kookgerei van All-Clad is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Deze producten hebben een prachtige binnen- en buitenafwerking van bijna eeuwig roestvast staal met een aluminium kernlaag.

Ze gebruiken hard geanodiseerd voor hun pannenset met antiaanbaklaag. All-Clad producten worden geleverd met roestvrijstalen deksels die vocht vasthouden en ovenbestendig zijn. Het heeft lange, rechte, gemakkelijk vast te pakken roestvrijstalen handgrepen op al hun producten. Ze hebben een gat in de handvatten om op te hangen. All-Clad pannensets zijn zowel ovenbestendig als veilig voor inductie en vleeskuikens. Deze producten zijn bestand tegen temperaturen tot 316 C.

Calphalon Kookgerei

Calphalon was het eerste bedrijf dat in 1968 hard geanodiseerd aluminium kookgerei introduceerde. Het bedrijf werd in 1963 opgericht in Perrysburg, Ohio door Ronald Kasperzak en produceert sindsdien kookgerei van hoge kwaliteit. De naam van het bedrijf werd in 1997 veranderd in The Calphalon Corporation. Ze gebruiken roestvrij staal en hard geanodiseerd aluminium voor hun producten, waardoor het kookgerei duurzaam en comfortabel in gebruik is.

Calphalon gebruikt koper- en staallagen voor hun drielaagse modellen. Calphalon gebruikt een roestvrijstalen behuizing en een hard geanodiseerde aluminium kern voor hun anti-aanbakpannen. De aluminium kern maakt de pannen stabiel waardoor de pannen de warmte gelijkmatig kunnen afgeven.

Calphalon-producten zijn ontworpen met een borstel van gladde roestvrijstalen buitenkant. Hun kookgerei heeft een oppervlak op basis van geanodiseerd aluminium dat niet de Teflon-coating is. Dit kookgerei is bestand tegen temperaturen tot 450F en is ovenbestendig.

All-Clad Versus Calphalon Overeenkomsten En Verschillen

All-Clad en Calphalon zijn grotendeels vergelijkbaar. Het is moeilijk om grote verschillen tussen hen te ontdekken als je geen expert bent op het gebied van pannensets. Maar toch, ze hebben enkele verschillen tussen hen waardoor ze van elkaar verschillen.

Overeenkomsten

  • Anti-aanbakfuncties

Calphalon en All-Clad kookgerei hebben een kookoppervlak met antiaanbaklaag waardoor voedsel gemakkelijker kan worden losgemaakt en schoongemaakt. In vergelijking met beide merken zijn ze bijna hetzelfde voor de anti-aanbakfunctie.

Het All-Clad roestvrijstalen kookgerei heeft een betere anti-aanbakeigenschap dan Calphalon. Maar voor anti-aanbak en hard geanodiseerde kookgerei zijn beide bijna hetzelfde.

  • Ontwerp

All-Clad kookgerei staat bekend als uniek in ontwerp en vakmanschap. Vooral hun roestvrijstalen kookgerei ziet er beter uit dan de Calphalon-lijn. Aan de andere kant is het ontwerp van Calphalon kookgerei ook perfect voor eenvoudig koken, hanteren en schoonmaken. En beide merken staan bekend om hun geweldig ontworpen kookgerei.

  • Kwaliteit

Welnu, Calphalon en All-Clad zijn beide premium kookgereimerken. Deze pannenmerken staan bekend om het maken van hoogwaardige, duurzame producten van echte grondstoffen. Maar de kwaliteit van de All-Clad roestvrijstalen kookgerei is beter dan de Calphalon.

  • Gelijkmatige warmteverdeling

Een gelijkmatige warmteverdeling is van het grootste belang om het voedsel gelijkmatig en snel te bereiden. Calphalon kookgerei heeft een gelijkmatige warmteverdeling, maar is niet zo effectief als All Clad kookgerei.

  • Reiniging en onderhoud

Reiniging en onderhoud zijn belangrijk om uw kookgerei er als nieuw en glanzend uit te laten zien. Het schoonmaken van kookgerei kan moeilijk zijn, vooral als het voedsel eraan blijft plakken.

Deze merken kookgerei bieden pannen met antiaanbaklaag die gemakkelijk schoon te maken zijn. Calphalon en All-Clad zijn non-stick, hard geanodiseerde en roestvrijstalen pannen en potten die gemakkelijk schoon te maken zijn.

En de meeste van hun kookgerei zijn ook vaatwasmachinevriendelijk. Maar het is een goed idee om vaatwasmachinereiniging te vermijden voor modellen met antiaanbaklaag en hard geanodiseerd. Vermijd ook metalen schrobbers tijdens handmatige reiniging.

  • Garantie

All-Clad geeft 10 jaar garantie op bijna alle kookgerei. Calphalon biedt daarentegen een beperkte levenslange garantie op zijn kookgerei.

Er Zijn Verschillen

  • Merkpopulariteit

Het merk All-Clad is het meest bekende merk onder Calphalon en All-Clad. Deze producten staan bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap en niet-giftige materialen. Professionele koks houden van All-Clad roestvrijstalen kookgerei.

Calphalon is het meest bekend om zijn anti-aanbak en hard geanodiseerd kookgerei. Omdat hun producten milieuvriendelijk, gezond en goedkoper zijn dan All Clad.

  • Constructie en duurzaamheid

Beide merken bieden potten en pannen van hoge kwaliteit. Maar All-Clad pannensets zijn duurzamer en van goede bouwkwaliteit dan de meeste Calphalon pannensets.

  • Prijs

All-Clad kookgerei is een beetje prijzig dan de Calphalon. Hun roestvrijstalen kookgerei kan duurder zijn dan de Calphalon. De prijzen voor sommige modellen met antiaanbaklaag en hard geanodiseerd kookgerei zijn echter bijna hetzelfde voor beide merken.

  • Land van fabricage

Calphalon en All-Clad kookgerei worden gemaakt in Amerika. Maar onlangs heeft Calphalon veel van hun fabrieken naar China verhuisd. Calphalon-producten worden nu gemaakt in Frankrijk en China, maar All-Clad blijft in de VS.

  • Oven- en vaatwasmachinebestendig

Beide merken bieden Oven- en Vaatwasmachinebestendige Cookware artikelen aan. Maar All-Clad kookgerei is de beste optie voor oven- en vaatwasmachinebestendig dan de Calphalon.

  • Deksels

De meeste All-Clad potten en pannen worden geleverd met een metalen (RVS) deksel. Aan de andere kant worden Calphalon potten en pannen geleverd met glazen deksel.

  • Temperatuurtolerantie:

All-Clad roestvrijstalen kookgerei heeft een betere temperatuurtolerantie dan de Calphalon roestvrijstalen kookgerei. Beide merkartikelen zijn qua capaciteit bijna gelijk aan hard geanodiseerde en anti-aanbak artikelen.

Calphalon Triply Versus All Clad

Calphalon tri-ply en All-Clad tri-ply kookgerei zijn bijna hetzelfde. Beide zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Beide sets kookgerei zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en stevig aluminium, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspot.

De zilveren afwerking van deze try-ply sets is verbluffend. Drielaagse sets hebben geklonken handgrepen die gemakkelijk vast te pakken zijn. Deze sets hebben nauwsluitende deksels die strak op hun potten en pannen passen. De deksels hebben hun eigen handvatten.

All-Clad Tri-ply en Calphalon Tri-ply sets zijn vaatwasser- en ovenbestendig. Calphalon Tri-ply-set is ovenbestendig tot 450F, terwijl All-Clad Tri-ply-set ovenbestendig is tot 500F. Calphalon is goedkoper dan All-Clad, maar dit is niet het enige verschil tussen deze pannensets.

All-Clad Versus Calphalon Hard Geanodiseerd

AllClad D5 Geborsteld 5laags Gebonden 1810 Roestvrijstalen Kookgerei

Calphalon en All-Clad pannensets van hard geanodiseerd materiaal zijn gemaakt van hard geanodiseerd materiaal. Deze stof komt de geleide warmte perfect ten goede. Beide merken hebben een antiaanbaklaag aan de binnenkant die het aankoeken van voedsel voorkomt en er minder vet wordt gebruikt om te koken.

Ze zijn beide voorzien van roestvrijstalen handgrepen. Deze handvatten zijn geklonken en zeer gemakkelijk vast te pakken. De hard geanodiseerde pannensets hebben deksels van gehard glas die warmte, vocht en smaak van voedsel helpen voorkomen.

Calphalon omvat al zijn soeppannen en steelpannen, ook die met maatstreepjes en schenktuitjes. All-Clad daarentegen biedt dergelijke functies niet. Calphalon kookgerei is niet PTFE-vrij, maar het hard geanodiseerde kookgerei van All-Clad is wel PTFE-vrij. Calphalon-producten kunnen ovenbestendig zijn tot 450F, terwijl All-clad-producten kunnen worden gebakken op 500F.

Calphalon Nonstick Vs All-Clad

All-Clad en Calphalon pannensets met antiaanbaklaag zijn gemaakt van roestvrij staal met een hard geanodiseerde aluminium bodem. Aluminium maakt de pannen stabiel en geleidt de warmte gelijkmatig zonder hete plekken op de braadpannen.

Beide pannensets met antiaanbaklaag worden geleverd met roestvrijstalen handgrepen, maar Calphalon handgrepen met antiaanbaklaag hebben een siliconencoating. Deze antiaanbaksets zijn gemaakt van een antiaanbaklaag aan de binnenkant die het aankoeken van voedsel tijdens het koken voorkomt.

Het belangrijkste verschil tussen hen is het temperatuurniveau. All-Clad non-stick producten kunnen tot 500F weerstaan, terwijl Calphalon non-stick producten alleen voor 450F zijn. Calphalon braadpannen zijn slechts 10 jaar gedekt, terwijl All-Clad pannen een levenslange garantie hebben.

All-Clad Versus Calphalon Versus Cuisinart

AllClad versus Calphalon versus Cuisinart

Deze merken gebruiken allemaal geanodiseerd kookgerei van roestvrij staal. Calphalon en All-Clad gebruiken dik aluminium als kern voor hun kookgerei, terwijl Cuisinart dikker aluminium gebruikt.

Deze merken voorzien hun producten van roestvrijstalen handgrepen die zeer goed vast te pakken en comfortabel vast te houden zijn.

Calphalon heeft met siliconen beklede roestvrijstalen handgrepen voor hun pannen. Hun pannensets zijn ovenbestendig, All-Clad en Cuisinart zijn ook veilig voor de vleeskuikens. All-Clad producten zijn veilig tot 600F, Cuisinart kookgerei is ok tot 500F en Calphalon producten zijn veilig voor 450F. Hun producten zijn vaatwasmachinebestendig en ze bieden producten van hoge kwaliteit met een levenslange garantie.

Dus wat is dan beter All Clad of Calphalon?

All Clad vs Calphalon, welke is het beste als gezond kookgerei? Nou, beide zijn gereputeerde bedrijven, ze bieden hoogwaardige pannensets met de beste materialen. Deze merken gebruiken beide niet-giftige materialen die goed zijn voor je gezondheid.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige pannensets voor uw keuken, kunt u deze uit hun collecties kopen. Maar als je nog steeds in de war bent om kookgerei te kopen, kun je nadenken over je budget en de gebruikersrecensie bekijken die je zal helpen om je verwarring op te lossen.

Nuttige bronnen